Wedding

Je bruiloft is een dag vol emotie, met familie en vrienden en alle aandacht is voor jullie. Het is fijn om dat later op je gemak weer terug te zien. Ik kom die bijzondere dag graag voor jullie fotograferen. Samen met fotografe Marit Biemans die de ogen in mijn achterhoofd vormt. Vanuit twee hoeken leggen wij de momenten van jullie trouwdag vast.

Terry Veldkamp-Ensel: “Annemiek heeft voor ons een prachtige trouwreportage gemaakt! Deskundig gaf ze aanwijzingen voor mooie plaatjes maar ook op de achtergrond legde ze onopgemerkt de persoonlijke en ontroerende momenten vast. Ze ging naadloos op in het gezelschap en we voelden ons helemaal op ons gemak bij Annemiek. Die ontspanning en spontaniteit zie je terug in de foto’s. Annemiek heeft oprecht begrepen waar het om draait en dat fantastisch weten te vertalen in haar enthousiasme op de dag zelf en het eindresultaat!”

Your wedding is a day full of emotion, with family and friends and the two of you are the center of the universe. It’s great to see everything that happened later again, and again.
I am happy to photograph this special day for you. I will do this with fellow photographer Marit Biemans, who will be the eyes in the back of my head.