Female Empowerment Photography

FOTOGRAFIE OM VROUWEN IN HUN KRACHT TE ZIEN

Vind jij het, net als veel vrouwen, lastig om te (laten) zien hoe echt prachtig mooi je bent?
Ik verzorg fotoshoots om je jouw schoonheid en kracht te laten zien. In een veilige  en aangename fotostudio, of buiten in de natuur, en met een positieve energie kun je je helemaal laten zien en zijn zoals jij bedoeld bent.

Voel je mooi en empowered!

Je ziet dat er liefde in de foto’s zit. Je ziet dat Annemiek met gevoel fotografeert en dat ze ook haar ziel er in bloot geeft.
Rohima

no images were found

In een voorbereidend consult bespreken we jouw wensen, ideeën, onzekerheden en mogelijkheden. Ik stuur je een brochure met alle informatie die je nodig hebt om voor te bereiden.
Tijdens de fotoshoot nemen we de tijd om te landen, te zijn, te spelen en te zien wie je echt bent. Samen creëren we beelden waar jij blij van wordt. Foto’s waar jij kracht uit haalt om met nog meer liefde en zachtheid naar jezelf te kijken.
Na afloop ontvang je een selectie foto’s. Hier kies je er 3 die je digitaal ontvangt. En je ontvangt 1 foto als mooie fine art print. Meer prints en in een ander formaat en afwerking kan in overleg.

Prijs: € 350

Interesse? Ik stuur je graag vrijblijvend de brochure toe via email, of bel gerust voor informatie.

GUN HET JEZELF, JE BENT HET WAARD > > > BOEK EEN FOTOSESSIE

Op de foto gaan is voor mij geen feestje, maar bij Annemiek wél! Annemiek is met volle aandacht aanwezig, staat open voor alle ideeën waar je zelf mee komt. Binnen en buiten speelt ze met de camera. Aanrader: ga samen met een vriendin, nóg leuker!
Joke

Bekijk hier een korte impressie van de fotoshoots en reacties van geportreteerde vrouwen:

Mijn passie voor pure en natuurlijke schoonheid

Ik vind het intens jammer dat onze beeldwereld vooral gericht is op uiterlijke schoonheid. Vrouwen worden veel te vaak cliché afgebeeld. Hierdoor is het bijna in onze genen gaan zitten om onszelf te vergelijken met het onrealistische vrouwbeeld in de media en door je daarmee te vergelijken jezelf naar beneden te halen. Gelukkig komt er langzaamaan verandering in, maar dat gaat mij niet snel genoeg.

Daarom wil ik dit graag binnenstebuiten keren. Door aandacht voor je innerlijke schoonheid straal je van buiten. Ik wil vrouwen graag hun schoonheid laten zien en zelf laten voelen en ervaren.

Zelf voel ik me dankbaar en blij als ik zie hoe vrouwen reageren als ze zien hoe mooi ik ze heb gefotografeerd. En dat ze dat dus echt zelf zijn. Ik heb alleen maar gekeken. Oké, én mijn liefde voor schoonheid en kennis van fotografie toegepast. Dan ervaar ik de kracht van fotografie en de schoonheid van jezelf zijn.

Ik wil jou laten stralen en je met trots, liefde en zachtheid jezelf laten zien.

Ik vond het best spannend om als model te staan maar Annemiek zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Het was een feestje met prachtige foto’s als resultaat.
Nancy