About

Annemiek van der Kuil  

Read this in English | Lees dit in het Engels 

Foto Saskia Aukema

Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf die voor jou ongedwongen, spontane en ontspannen (groeps)portretten maakt, de juiste profielfoto’s voor social media? Of zoek je gevarieerde foto impressies van events, zoals zakelijke bijeenkomsten, creatieve performances of feestelijke partijen. Of heb je veelzeggend beeldmateriaal nodig voor jouw website, brochure, (jaar)verslag of magazine? Misschien wil je mooie foto’s voor aan de muur, thuis of op werk of originele fotokaarten of – kalenders? Neem dan gerust even contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Ik ben een freelance fotograaf die zowel vrij als in opdracht werkt. Ik ben mensgericht, open en betrokken. Dat zie je terug in mijn foto’s. Ik weet op natuurlijke wijze vertrouwen te wekken, waardoor mensen zich op hun gemak voelen als ik in de buurt ben met mijn camera. Ik heb de beschikking over een fijne fotostudio in het sfeervolle Eemklooster in Amersfoort. Hier kunnen we alle tijd nemen voor een mooi en eerlijk portret van jou.

Graag laat ik me verrassen door de composities van het leven. Mensen + plaatsen = miljoenen verschillende momenten, situaties, gebeurtenissen en emoties. En dan op het juiste moment een boeiend moment pakken en vastleggen.

Ik fotografeer al vele jaren. Als autodidact heb ik me bekwaamd in de analoge doka, met diverse cursussen, workshops en door samenwerking met andere fotografen. Sinds 2006 werk ik als freelance fotograaf. Mijn expertises zijn portret, documentaire en reisfotografie.

With my photography
I love to be surprised
by the compositions of life

Je kunt mijn foto-activiteiten volgen via Instagram en Facebook.