Contact

Read this in English | Lees dit in het Engels

Contact: je kunt me bereiken via annemiek [at] photoa.nl of 06 239 88 727

Adres fotostudio: Eemklooster, Daam Fockemalaan 22, Amersfoort (Ingang Zuid)

Up-to-date blijven: Je kunt mijn recente activiteiten en foto’s zien en volgen op mijn openbare Facebook of Instagram pagina.

Foto’s voor print of publicatie:  Wil je een afdruk van een van mijn foto’s kopen of gebruiken in een publicatie, neem dan contact met mij op voor prijzen en details.

In opdracht:  Je kunt mij inhuren om foto’s van mensen, evenementen en workshops te maken om te gebruiken in (jaar)verslagen, brochures, artikelen en op websites. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften spreken we prijs en voorwaarden af. Lees meer …

Feedback is van harte welkom. Mail me op annemiek [at] photoa.nl, gebruik het contactformulier hieronder of laat een bericht achter op mijn Facebook500 px of Flickr-site.

Auteursrecht: Alle afbeeldingen en materiaal zijn copyright © Annemiek van der Kuil | PhotoA.
Je kunt de foto’s op deze website niet zonder mijn toestemming gebruiken voor een publicatie of op een website. Neem contact met mij op als je een foto wilt gebruiken. In veel gevallen sta ik toe dat je mijn foto’s mag gebruiken voor persoonlijk gebruik, bijvoorbeeld op een weblog, maar alleen als je mijn naam en een link vermeldt naar mijn website.