Portraits

Wil je de mensen die jouw bedrijf, organisatie, stichting of groep vormen, laten zien? Op een website, in een (jaar)verslag, brochure, boek of tijdschrift of op social media. Ik kom graag bij je langs om medewerkers ongedwongen, natuurlijk, spontaan of ‘anders’ op de foto te zetten. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ilse de Boer: “Ik ben supertrots op de portretfoto’s die Annemiek van mij heeft gemaakt tijdens een interview. Annemiek weet je niet alleen helemaal op je gemak te stellen voor de camera, maar je ook op de juiste manier vast te leggen met haar camera. Ze weet je op je allerbest op de voorgrond te zetten, en daarbij een mooie en originele achtergrond te kiezen. Annemiek is professioneel, creatief, denkt mee en is ook nog eens een leuk mens. Van harte aanbevolen dus!”

Do you want to show the people of your company, organisation, society or group? On a website, in a (annual) report, a brochure, book or magazine or on social media? I am happy to meet your colleagues and photograph them in a natural, laid-back, spontaneous or other way. Please contact me to discuss details.